Ansichtkaart of dossier ontvangen?

Mensen die een dossier van het Heimdal genootschap of een ansichtkaart hebben ontvangen zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de discussies op deze website.

Ter informatie: secretaris Avezaath heeft een nieuw telefoonnummer:
06 – 33 43 72 42. Per abuis is een onjuist nummer in het nieuwste dossier vermeld.

Meedoen is simpel

U kunt zich hiervoor eenvoudig bij mij aanmelden. U krijgt dan per e-mail een hyperlink om uw wachtwoord in te stellen (wel opschrijven graag), daarna kunt u aan alle gesprekken meedoen.
Wellicht ten overvloede krijgt u ook nog een e-mail met een korte uitleg hoe een en ander werkt.

Aanmelden kan door mij een berichtje via de contactpagina te sturen.

Als u reeds lid bent, dan kunt u natuurlijk al meedoen. Bent u uw wachtwoord vergeten, neem dan contact met me op.

Meer weten?

Over het Heimdal genootschap: missie, lidmaatschap,  gedragscode, wat we doen, privacybeleid

Hoe bijdragen te leveren: meeschijven aan een gedrukt dossier, meedoen aan een online onderzoek, meerdere onderzoeken tegelijk

Alles over meedoen: antwoord op alle veelgestelde vragen, zoals mogelijkheden, lidmaatschap, deelnemen aan discussies, onderzoek doen, online onderzoek)

Meteen beginnen: alle berichten over het huidige open dossier, dossier Deemsterland

Wat is er nieuw?

Sinds kort is er meer mogelijk bij het Heimdal genootschap. Het belangrijkste is het verschijnen van een nieuw dossier in druk: dossier Deemsterland. U kunt deelnemen aan het onderzoek dat in dit dossier is beschreven. Het plan is een verkenning van Deemsterland uit te voeren en vast te leggen in een uitgebreide atlas met landkaarten, stadsplattegronden en thematische kaarten. Maar ook gebiedsbeschrijvingen, reisverslagen, historie en sociologie, opgetekende sagen en legendes, biologie en terarotologie worden er in opgenomen. Ook voor politiek, economie en wetenschap is er plaats.

Uw bijdragen kunt u aan mij toesturen, dan zorg ik dat het gepubliceerd wordt. Natuurlijk is het mogelijk dit vooraf met mij af te stemmen (per e-mail) of met uw mede-onderzoekers (bijvoorbeeld via deze site). Ook kan een deel van dit onderzoek als vanouds online op deze site gebeuren. Een uitgebreide uitleg van de onderzoeksmogelijkheden vindt u in de veelgestelde vragen, onder het kopje onderzoek doen.

Heeft u nog vragen? Schrijf een berichtje op de contactpagina en ik neem snel contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Roderick Avezaath,
Secretaris van het Heimdal genootschap