— Pauze

Geachte leden van het genootschap,

Helaas heb ik zojuist door onverwacht grote drukte bij mijn reguliere werkzaamheden besloten het Heimdal genootschap voorlopig op pauze te zetten. Dat spijt me zeer, maar ‘tussen droom en daad staan wetten in de weg en praktische bezwaren’, om het gedicht van Willem Elsschot ook hier eens enigszins misplaatst te citeren.

De commentaarmogelijkheden op alle andere pagina’s zijn vooralsnog uitgeschakeld. Op deze pagina houd ik u op de hoogte hoe het verder gaat.

Ik dank u zeer voor uw enthousiasme!

Roderick Avezaath,
Secretaris

R.P. Avezaath

R.P. Avezaath

Secretaris van het Heimdal genootschap. Regelaar. Ambtenaar bij een middelgrote gemeente.

One thought to “— Pauze”

 1. Vrienden,
  we kunnen van de pauze gebruik maken om alvast wat plannen te smeden, wat theorieën op te stellen en een richting te kiezen waarin we ons onderzoek willen leiden. Ik vermoed dat jullie je gedachten ook al de vrije loop hebben gelaten en ik ben zeer benieuwd waar die jullie hebben gebracht. Hier een paar dingen die mij bezig houden:
  – ansichtkaarten: zijn die verstuurt vanuit Deemsterland en hoe komen die dan aan?
  – Zandvoort: is er een significantie in het feit dat de kaarten verstuurd zijn met het raadhuis van die plaats? Is Zandvoort misschien belangrijk(er) in Deemsterland? Het lijkt me wel dat het verzet er actief is dus is het een plek die mijn interesse zeker heeft
  – wie zijn de mensen in hotel Sint Joris? Zijn dit ook reizigers van onze wereld of plaatselijke ‘gekkies’? Het zou me niet verbazen als het verzet een contactpersoon heeft in hotel Sint Joris.
  Nu zeg ik wel verzet maar dat komt omdat ik het verzet associeer met Titus (en Attila). Ben ik daar alleen in of leeft die gedachte breder?
  Ik moet ophouden want ik maak mezelf alleen maar ‘gekker’; als dat zo doorgaat mag ik met reden naar Hotel Sint Joris.

Geef een reactie