15. Nieuwe leden

Aan allen,

Met veel genoegen wil ik hierbij twee nieuwe leden van ons genootschap introduceren: mevrouw Laura de Pagter, en de heer Ferdinand van Hoogewerf, Majoor b.d.

Mevrouw de Pagter en majoor Van Hoogewerf, ik heet u van harte welkom bij ons genootschap en ik ben ervan overtuigd dat u beiden een waardevolle bijdrage aan onze missie zult leveren. Graag vraag ik u om u, als u in de gelegenheid bent, iets over uzelf op deze pagina te vertellen.

R.P. Avezaath

R.P. Avezaath

Secretaris van het Heimdal genootschap. Regelaar. Ambtenaar bij een middelgrote gemeente.

3 gedachten over “15. Nieuwe leden”

 1. Naar aanleiding van de ansichtkaart en enige naspeuringen mijnerzijds heb ik contact opgenomen met het Heimdal Genootschap. Hoewel de op de site en in het dossier gedane beweringen aan het onwaarschijnlijke grenzen, heb ik mij nooit aan mijn verantwoordelijkheden ontrokken en zal dat ook nu niet doen. Als majoor buiten dienst verkeer ik in de gelukkige omstandigheid mijn tijd zelf in te kunnen delen, afgezien van mijn werkzaamheden voor de vereniging “De Huzaar” en de regelmatige ritten op mijn ruin Ahas. Vanuit mijn militaire carrière heb ik kennis van de verkenning alsmede topografische opnames. Bij deze bied ik me dan ook aan als vrijwilliger voor de door de heer Steijger voorgestelde gezamenlijke missie.

  1. Geachte Majoor (is dit zoals u wenst te worden aangesproken?),
   een man met uw capaciteiten zal een waardevol onderdeel zijn van de expeditie. Ik verheug me er nu al op. Laten we de plannen voortzetten in hoofdstuk 13. Natuurlijk is iedereen welkom om mee ‘op expeditie’ te gaan.

 2. Saluut Majoor!
  Fijn dat u zich bij ons aansluit. Ik bied mij eveneens aan als vrijwilliger bij de gezamenlijke missie.
  Jens Lucas Verschuuren, luitenant bij Korps Commandotroepen (1999-2007)

Reacties zijn gesloten.